Geniet dagelijks van het vrachtverkeer

De Westerschelde is een belangrijk onderdeel van de Zeeuwse economie; iedere 5 minuten vaart er een schip voorbij. Niet voor niks is de Westerschelde een van de drukste wateren ter wereld. De Westerschelde bevindt zich tussen Walcheren en Zuid-Beveland aan de ene kant en Zeeuws-Vlaanderen aan de andere kant. Waar de Oosterschelde, de Grevelingen en het Haringvliet worden afgesloten door de Deltawerken is de Westerschelde open. Dit omdat hierdoor de haven van Antwerpen bereikbaar is. Een belangrijke vaarroute voor binnen- en buitenland.

Op diverse plekken in Zuid-Beveland en Walcheren kun je wonen aan de Westerschelde met een fenomenaal uitzicht. Zo treft u in de Veerhaven in Kruiningen schitterende appartementen met balkons gericht op de Westerschelde. Dagelijks kunt u hier genieten van het vrachtverkeer.

Maar wat dacht u van de Boulevard in Vlissingen. Vlissingen heeft de langste boulevard van Nederland, gelegen aan de Westerschelde. Met de rijke bebouwing langs de boulevard kunt u vanuit uw appartement dagelijks genieten van het water. In de zomermaanden is het heerlijk afkoelen op het strand waar de schepen zeer dicht voor bij varen.

Bent u op zoek naar een woning of appartement aan de Westerschelde? Meldt u aan als woningzoeker en ontvang als eerste ons aanbod in de mail!