Contact

Waterwonen Makelaars

Piet Heinstraat 32

4461 GL

0113 - 28 83 90

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur, zaterdag 09.00 - 12.00 uur

info@waterwonenmakelaars.nl

Aanpak

Deskundig en objectief taxatierapport

Bij Waterwonen Makelaars bent u verzekerd van een deskundig en objectief (NWWI) taxatierapport. Alle taxateurs zijn NRVT gecertificeerd. Hiervoor maken we gebruik van het nieuwste rapport. Dit model is vastgesteld door het NRVT, in samenwerking met alle brancheorganisaties. Elke geldverstrekker accepteert het rapport dat wij verstrekken.

Vraag een gesprek aan

Taxatie direct aanvragen

De mogelijkheden bespreken voor een taxatie?

Ons advies

Wanneer heeft u een taxatierapport nodig?

  • Bij de aankoop van een woning
  • Voor het verhogen van een hypotheek, bijvoorbeeld bij een verbouwing
  • Bij het oversluiten van een hypotheek
  • Voor het verdelen van bezittingen bij een boedelscheiding
  • Bij een overlijden
  • Voor bezwaar aantekenen tegen de WOZ-waarde

Heeft u vragen over een taxatierapport? Wij helpen u graag verder!

Neem contact op
  • Vakkundige en objectieve taxatie

  • Gecertificeerde taxateurs

  • Deskundige waardebepaling

  • Expert in woningen aan de Zeeuwse wateren

9

Gecertificeerde taxateurs

Samen met Neeskens Makelaars negen gecertificeerde taxateurs in huis.

5

Dagen

Binnen drie dagen ontvangt u van ons een taxatierapport.

Onze aanpak

Een woning aan het Zeeuwse water laten taxeren

Een taxatierapport heeft u in verschillende gevallen nodig: bij de aan- of verkoop van een woning en het verhogen of oversluiten van uw hypotheek. Ook is het fijn om te weten wat uw woning waard is. Een taxatierapport geeft u inzicht in de waarde van uw (toekomstige) woning. Voor de taxatie van uw woning aan het Zeeuwse water komt een van onze gecertificeerde taxateurs bij u langs voor een woningopname. Hierna ontvangt u binnen drie dagen een taxatierapport dat voldoet aan alle wettelijke eisen. Deze is onder andere voorzien van foto’s van de woning, bodemgegevens en kadastrale gegevens. Wij vertellen u graag meer over mogelijkheden en onze scherpe taxatietarieven!

Gevalideerd taxatierapport

Waterwonen Makelaars is aangesloten bij het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI). Onze taxatierapporten voldoen aan alle eisen die dit onafhankelijke validatie-instituut stelt. Ook staan onze taxateurs ingeschreven bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). Bij ons bent u dus verzekerd van een gevalideerd taxatierapport, dat voldoet aan alle eisen.

Gratis waardebepaling

Bent u zelf benieuwd wat uw woning aan het water waard is? Dan is een officiële woningtaxatie niet nodig. Bij Waterwonen Makelaars vraagt u een gratis waardebepaling aan. Onze makelaar komt dan bij u langs om uw woning te bekijken. Ook kunt u zelf online een gratis woningwaarde indicatie bij ons opvragen. Deze baseren we op uw adres, het type woning en vergelijkbare woningen uit de buurt. Dit is slechts een indicatie van de waarde van uw woning. Uiteraard is het mogelijk om na deze indicatie alsnog een afspraak te maken voor een officiële woningtaxatie.