Contact

Waterwonen Makelaars

Piet Heinstraat 32

4461 GL

0113 - 28 83 90

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur, zaterdag 09.00 - 12.00 uur

info@waterwonenmakelaars.nl

Onze service

Een zorgeloze verkoop

Staat uw woning aan het water en heeft u verkoopplannen? Waterwonen Makelaars helpt u van begin tot eind in dit proces! Of uw woning zich nu bevindt aan een haven, de Westerschelde, het Veerse meer, de kust of een gracht: we garanderen een zorgeloze verkoop van uw woning.

Vraag een gesprek aan

Ook in projectontwikkeling zijn we thuis.

Benieuwd wat we voor uw project kunnen betekenen?

Onze aanpak

Strategie op maat

Ons team van professionals zorgt voor een strategie op maat, die naadloos aansluit bij uw woning aan het water. We komen graag bij u langs voor een adviserend en vrijblijvend gesprek. Gaat u ook met ons in zee?

Neem contact op
  • Ervaren, creatief en gedreven team

  • Bereikbaar via Whatsapp

  • Kennis van de Zeeuwse wateren

  • Bezichtigingen kunnen ook ’s avonds of op zaterdag

Verkoop succesplan

Het beste resultaat door een waterdicht plan

Kennismaking

Heeft u verkoopplannen aan het water? Dan is het slim om in gesprek te gaan met onze makelaar. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en levert vaak interessante inzichten op. Bij Waterwonen Makelaars geloven we in een transparante relatie. We maken graag kennis met u tijdens een oriënterend en adviserend gesprek!

Waardebepaling

U bent natuurlijk ook benieuwd wat uw woning oplevert in de huidige markt. Diverse factoren spelen hierin mee. Is de woning bijvoorbeeld voorzien van een aanlegsteiger of ligt er een vaarroute om de hoek? Om tot een realistische en marktconforme waarde te komen, doen we voor de kennismaking een uitgebreid onderzoek. Op locatie nemen we ook de (bouwtechnische) staat van de woning onder de loep, de mate van afwerking en het wooncomfort. Alle aspecten bij elkaar zorgen voor een realistisch en marktconform prijsadvies.

Verkoopstrategie

Nu we weten wat uw wensen zijn en wat uw woning waard is, gaan we aan de slag met het bepalen van een verkoopstrategie. De besproken condities en aspecten zetten we om in een strategie op maat. Voor de één is de hoogste opbrengst het belangrijkste, terwijl een ander juist weer belang heeft bij de beste voorwaarden. Aan de hand van deze gepersonaliseerde strategie zorgen we voor de hoogste opbrengst, in combinatie met de beste voorwaarden.

Marketingplan

Nadat onze vastgoedfotograaf uw woning heeft gefotografeerd, zorgen onze marketingspecialisten voor een op maat gemaakt marketingplan. We zorgen niet alleen voor een kwalitatieve en representatieve woningpresentatie, maar ook voor het inzetten van diverse promotiemiddelen. We brengen uw woning zowel online als offline onder de aandacht bij de doelgroep van de woning.

Bezichtigingen

Tijdens het verkooptraject zorgen we voor een online en transparant dossier. Zo heeft u inzicht in alle gegevens over de verkoop van uw woning, ook tijdens bezichtigingen. Onze makelaar zorgt voor begeleiding tijdens de bezichtigingen voor geïnteresseerde kandidaten. Met veel enthousiasme licht de makelaar alle kenmerken van de woning uit. Na de bezichtiging ontvangt u hiervan een verslag. Zo houden we de lijntjes kort en mist u niets van het verkoopproces.

Onderhandeling

De onderhandelingen over de koopsom van een woning zijn op verschillende manieren mogelijk. In het kennismakingsgesprek bespreken we welke tactiek het beste bij uw woning past. Tijdens het verkooptraject hoeft u zich geen zorgen te maken over onderhandelingen. Dit is iets waar onze makelaars in zijn gespecialiseerd en wij voor u verzorgen. Ook hierover houden we u op de hoogte, zodat u precies weet wat er gebeurt. Uiteindelijk maakt u de beslissing en zorgen we samen voor het beste resultaat.

Opstellen koopovereenkomst

De onderhandelingen zijn afgerond en de verkoop is een feit. We stellen de koopovereenkomst voor u op, met alle bijbehorende documenten. Samen nemen we de koopovereenkomst door om eventuele onduidelijkheden te voorkomen. Vervolgens is het voor u en de kopende partij tijd om deze te ondertekenen. De getekende overeenkomst versturen we naar de notaris.

Overdracht

Het is zover: de dag van de overdracht van uw woning. Voordat de woning wordt overgedragen bij de notaris, inspecteren we de woning eerst. Dit doen we samen met u en de kopende partij. Tijdens deze inspectie noteren we de meterstanden en controleren we of de woning is achtergelaten zoals beschreven in de koopovereenkomst. Hierna vindt de officiële overdracht aan de kopende partij plaats bij de notaris.

5

Kantoren

Samen met Neeskens Makelaars 5 kantoren in Zeeland!

1.5

Maand

De gemiddelde verkooptijd is rond de 1,5 maand!

9

Gecertificeerde makelaars

Samen met Neeskens Makelaars bieden wij 9 goed opgeleide makelaars

Waterwonen Makelaars

Passie voor de Zeeuwse wateren

Waterwonen Makelaars is opgericht door makelaars en taxateurs met een passie voor watersport. Zeeland is onlosmakelijk verbonden met het water en dit is waar onze roots liggen. Het is dus niet alleen ons werkgebied, maar ook onze achtertuin. We kennen de vaarroutes, vakantieparken en de woningmarkt als geen ander. De elementen water en wonen combineerden we bij Waterwonen Makelaars tot een exclusief label.

Ervaren en enthousiast team

Waterwonen Makelaars is als exclusief label onderdeel van Neeskens Makelaars. In totaal heeft Neeskens Makelaars vijf kantoren in Zeeland. Waterwonen Makelaars is gespecialiseerd in de Zeeuwse woningmarkt, met focus op woningen aan het water. Ons enthousiaste team van professionals staat dagelijks met volledige toewijding klaar voor onze klanten. Ons ervaren team bestaat uit gecertificeerde makelaars, taxateurs, vastgoedfotografen, marketingspecialisten en assistent makelaars. Ook hebben we een gespecialiseerd nieuwbouwteam aan boord.

Transparante relatie

Het team van Waterwonen Makelaars beschikt over een brede expertise. Hierdoor kunnen we onze klanten volledig ontzorgen bij de aankoop, verkoop of taxatie van een (recreatie)woning aan het water. We zetten ons van begin tot eind volledig voor onze klanten in en houden hen op de hoogte van het proces. Het opbouwen en onderhouden van een goede relatie en wederzijds vertrouwen staat bij ons hoog in het vaandel.