Contact

Waterwonen Makelaars

Piet Heinstraat 32

4461 GL

0113 - 28 83 90

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur, zaterdag 09.00 - 12.00 uur

info@waterwonenmakelaars.nl

Waterwonen Makelaars is opgericht door makelaars en taxateurs met een passie voor watersport. Zeeland is onlosmakelijk verbonden met het water en dit is waar onze roots liggen. Het is dus niet alleen ons werkgebied, maar ook onze achtertuin. We kennen de vaarroutes, vakantieparken en de woningmarkt als geen ander. De elementen water en wonen combineerden we bij Waterwonen Makelaars tot een exclusief label.

Ervaren en enthousiast team

Waterwonen Makelaars is als exclusief label onderdeel van Neeskens Makelaars. In totaal heeft Neeskens Makelaars vijf kantoren in Zeeland. Waterwonen Makelaars is gespecialiseerd in de Zeeuwse woningmarkt, met focus op woningen aan het water. Ons enthousiaste team van professionals staat dagelijks met volledige toewijding klaar voor onze klanten. Ons ervaren team bestaat uit gecertificeerde makelaars, taxateurs, vastgoedfotografen, marketingspecialisten en assistent makelaars. Ook hebben we een gespecialiseerd nieuwbouwteam aan boord.

Transparante relatie

Het team van Waterwonen Makelaars beschikt over een brede expertise. Hierdoor kunnen we onze klanten volledig ontzorgen bij de aankoop, verkoop of taxatie van een (recreatie)woning aan het water. We zetten ons van begin tot eind volledig voor onze klanten in en houden hen op de hoogte van het proces. Het opbouwen en onderhouden van een goede relatie en wederzijds vertrouwen staat bij ons hoog in het vaandel.