Contact

Waterwonen Makelaars

Piet Heinstraat 32

4461 GL

0113 - 28 83 90

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur, zaterdag 09.00 - 12.00 uur

info@waterwonenmakelaars.nl

Expertise

Recreatiewoning zorgeloos verkopen

Uw recreatiewoning aan het water verkopen? Bij Waterwonen Makelaars bent u bij de specialist. Door onze passie voor watersport kennen we niet alleen de Zeeuwse wateren als geen ander, maar weten we ook wat recreanten en watersporters belangrijke aspecten vinden voor een woning. We helpen u graag met een zorgeloze verkoop van uw recreatiewoning aan het water.

Vraag een gesprek aan

Nieuwbouw recreatiewoning verkopen?

Benieuwd wat we voor uw project kunnen betekenen?

Onze aanpak

Effectieve en transparante aanpak

Of uw woning nu in een recreatiepark staat of daarbuiten: wij weten precies hoe je de verkoop aanpakt. Bij Waterwonen Makelaars hebben we uitgebreide kennis van de wet- en regelgeving in de recreatiemarkt. Daarnaast weten we als geen ander hoe we uw woning onder de aandacht brengen bij potentiële kopers. We zorgen voor een transparant en succesvol verkooptraject.

Meer over ons
  • Specialist in woning aan Zeeuwse wateren

  • Expertise door ruime ervaring

  • Doelgerichte aanpak

  • Verkoopcijfers waar we trots op zijn

Onze werkwijze

Van analyse tot verkoop, wij regelen het!

Kennismaking

In een geheel vrijblijvende kennismaking nemen we samen de kenmerken en verkoopplannen van uw woning door. Dit levert vaak interessante inzichten op. Dit oriënterende en adviserende gesprek is de start van een transparante relatie. Wederzijds vertrouwen vinden we belangrijk!

Strategie bepalen

Aan de hand van diverse factoren, zoals de ligging, bouwtechnische staat en het wooncomfort, bepalen we een realistische en marktconforme waarde. Ook gaan we aan de slag met een verkoopstrategie. Dit doen we door de condities en aspecten om te zetten in een strategie op maat. Zo is voor de één het hoogste bod doorslaggevend, terwijl voor een andere verkoper de beste voorwaarden belangrijker zijn.

Promotie en bezichtigingen

Nadat onze vastgoedfotograaf uw woning heeft gefotografeerd, zorgen onze marketingspecialisten voor een marketingplan op maat. Naast een kwalitatieve en representatieve woningpresentatie, zorgen we ook voor diverse promotiemiddelen. Hiermee brengen we de woning onder de aandacht bij de doelgroep. Na de promotie is het tijd voor de bezichtigingen. In de tussentijd houden we u overal van op de hoogte in een online dossier.

Onderhandelen en overdracht

Samen bespreken we welke onderhandelingstactiek het beste bij uw woning past. Het daadwerkelijk onderhandelen, is iets wat u aan onze ervaren makelaars overlaat. Nadat dit succesvol is afgerond, is de verkoop een feit. We zorgen tenslotte voor het opstellen van de verkoopovereenkomst, het overdragen aan de notaris en de officiële overdracht van de woning. Zo ontzorgen we u van begin tot eind!

Recreatie

Zeeland onlosmakelijk verbonden met het water

Waterwonen Makelaars is opgericht door makelaars en taxateurs met een passie voor watersport. Zeeland is onlosmakelijk verbonden met het water en dit is waar onze roots liggen. Het is dus niet alleen ons werkgebied, maar ook onze achtertuin. We kennen de vaarroutes, vakantieparken en de woningmarkt als geen ander. De elementen water en wonen combineerden we bij Waterwonen Makelaars tot een exclusief label.

Ervaren en enthousiast team

Waterwonen Makelaars is als exclusief label onderdeel van Neeskens Makelaars. In totaal heeft Neeskens Makelaars vijf kantoren in Zeeland. Waterwonen Makelaars is gespecialiseerd in de Zeeuwse woningmarkt, met focus op woningen aan het water. Ons enthousiaste team van professionals staat dagelijks met volledige toewijding klaar voor onze klanten. Ons ervaren team bestaat uit gecertificeerde makelaars, taxateurs, vastgoedfotografen, marketingspecialisten en assistent makelaars. Ook hebben we een gespecialiseerd nieuwbouwteam aan boord.

Transparante relatie

Het team van Waterwonen Makelaars beschikt over een brede expertise. Hierdoor kunnen we onze klanten volledig ontzorgen bij de aankoop, verkoop of taxatie van een (recreatie)woning aan het water. We zetten ons van begin tot eind volledig voor onze klanten in en houden hen op de hoogte van het proces. Het opbouwen en onderhouden van een goede relatie en wederzijds vertrouwen staat bij ons hoog in het vaandel.