Contact

Waterwonen Makelaars

Piet Heinstraat 32

4461 GL

0113 - 28 83 90

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur, zaterdag 09.00 - 12.00 uur

info@waterwonenmakelaars.nl

Sint-Annaland – Sint-Annaland, Clingendael Waterwonen

€ 289.000,- tot € 385.000,-

Omschrijving

Project Clingendael is één van de laatste pareltjes in Nederland die gebouwd gaat worden aan onze prachtige unieke kustlijn. Het is uw kans om één van de 31 gelukkige eigenaren te worden die het voorrecht heeft het anker in Clingendael uit te werpen. Het geweldige uitzicht over de jachthaven en de bij laagwater droogvallende krabbenkreek zorgen voor een ongekende ervaring, elke dag opnieuw.

Wonen met uitzicht op de Krabbenkreek

Appartementen
De indeling van de appartementen zijn verschillend, maar bij allemaal staat ruimte en zicht op de Krabbenkreek centraal. De grootte van de appartementen variëren tussen de 93 m2 en 130 m2. De appartementen op de bovenste etage beschikken over een extra zolder. In de parkeergarage heeft elk appartement een eigen parkeerplaats, tegen meerprijs is een extra parkeerplaats bij te kopen.

Dijkwoningen
Wonen in Clingendael is zeker voor starters en gezinnen een uitstekende locatie. De woningen bieden veel woonruimte en zijn van alle gemakken voorzien. De architectuur van de gevels geven het geheel een knusse en gezellige uitstraling. Hier kom je elke dag met een fijn gevoel thuis. Alle woningen zijn aan de voorkant voorzien van een balkon met uitzicht over het water.

Uniek aan deze woningen is de parkeerkelder onder dijkniveau. Iedere woning beschikt over zijn eigen parkeerplaats en tegen meerprijs kan een extra parkeerplaats worden gekocht.

Iedere dijkwoning beschikt over een tuin op het zuidwesten of westen. De tuin is voorzien van een achterom en een berging.

Ligging
Project Clingendael is gelegen op een unieke locatie aan het water. De ligging biedt vrijheid in de natuur rondom de locatie op loopafstand van het bruisende centrum van Sint-Annaland. Het dorp biedt veel voorzieningen zoals basisscholen, supermarkt en diverse winkels en restaurants.

Waterwonen Makelaars

Informatie aanvragen